Cryo therapie met de Jett Thermo WaveDe Jett Thermowave voor cryolipolyse
Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om plaatselijke vetrolletjes op de buik, rug, armen en benen aan te pakken, die met sporten en lijnen maar niet willen verdwijnen.

De Jett Thermo Wave is een van de meest effectieve en veilige methodes die momenteel op de markt is.

De behandeling is geschikt voor oppervlakkige vetcellen, die dicht onder de huid liggen en boven de spieren.
Je BMI mag niet hoger zijn dan 30.
De vetcellen worden afwisselend gekoeld naar 4 graden en opgewarmd naar 39,5 graden waardoor deze kapot gaan.
Hiernaast worden de spieren gestimuleerd met elektrostimulatie, waardoor het spierweefsel en de huid zullen gaan verstrakken.
De kapotte vetcellen worden na de behandeling door het lichaam zelf afgevoerd.
In deze periode is het heel belangrijk om minimaal twee liter water per dag te drinken en om minimaal een half uur per dag te bewegen.

Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met de Jett Thermo Wave waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd.
De behandelingen vinden plaats met een tussenpauze van een maand.
Het uiteindelijke effect is pas na enkele maanden optimaal zichtbaar.
Het verdwijnen van de cellen kan tot 6 maanden duren. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen.

Met goede beweging en gezond eten is de binnenste vetlaag goed aan te pakken. De buitenste laag is een vetlaag die amper doorbloed wordt. Het is erg moeilijk om deze vetlaag door sporten en gezond eten te doen verdwijnen. Het is op den duur natuurlijk wel mogelijk, maar dat vergt natuurlijk wel inzet en doorzettingsvermogen. Vet bevriezen is voor mensen die dus snel van de buitenste vetlaag af willen een uitkomst. Bij mensen met veel overgewicht, obesitas of mensen die veel schommelen met het gewicht is cryolipolyse niet geschikt. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat.

De afgebroken vetcellen door de behandeling komen niet meer terug. Het is wel verstandig om gewoon gezond te blijven leven. Vetcellen kunnen namelijk wel weer groeien/uitzetten en bij een te grote omvang weer gaan delen. Het is daarom belangrijk bij cryolipolyse dat het lichaamsgewicht stabiel is. Vetcellen zullen dan niet meer terugkeren.

De werking van de Cryo Jett Thermo Wave is wetenschappelijk onderbouwd en aangetoond, zodat wij er zeker van zijn dat het apparaat gegarandeerd doet waar het voor gemaakt is, het vernietigen van de vetcellen!

De Jett Thermo Wave is een van de meest effectieve en veilige methodes die momenteel op de markt is.
Wil je ook graag af van je vetrolletjes, maak dan nu een afspraak want wij hanteren momenteel een superleuke introductieprijs.

Tarieven en acties


Nu betaal je voor een kuur van vier behandelingen ineens slechts € 300,-

Betaling per behandeling mag ook. Dan betaal je € 85,- per behandeling.