EMSlim bodysculptorDe EMSlim bodysculptor (Electrical muscle stimulator) is het nieuwste apparaat op het gebied van bodyshaping. Wilt u af van overtollig vet en wilt u uw spiermassa vergroten zonder daar heel veel moeite voor te doen, dan is een EMSlim-behandeling zeker iets voor u.
De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een strakkere buik, billen en of armen willen.
Tevens beschikt het apparaat over een module om de bekkenbodemspieren van het vrouwelijk onderlichaam te verstrakken om ongewenst urineverlies tegen te gaan. Hiervoor kunt u plaatsnemen op een stoel met een speciale zitting.

Het apparaat zorgt voor enorm veel sterke spiercontracties waardoor de spieren groter en sterker worden en vetcellen zullen verbranden.
Tijdens een behandeling van slechts 30 minuten worden er 20.000 spiercontracties gemaakt, hetgeen gelijk staat aan 20.000 squats of sit-ups.
De werking van de EMSlim is klinisch getest en een bewezen methode.

De behandeling is nagenoeg pijnloos, maar voelt wel aan als een intensieve work-out. Er kan dan ook wat lichte spierpijn optreden.
Direct na de behandeling voelt u al het eerste resultaat, maar het eindresultaat mag u pas verwachten een maand na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.
In de sportschool zal u merken dat uw spieren sterker zijn geworden en dat u oefeningen beter en makkelijker kan volhouden.

Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of op uw buik of zit u op een speciale zitting, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band.
Via de handstukken komt de electromagnetische energie op het te behandelen gebied. Deze energie heeft dezelfde hoge frequentie als die van een MRI en zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

Contraindicaties

  • Hartklachten of een pacemaker
  • Metalen implantaten in de buurt van het behandelgebied
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Een koperspiraal
  • Een BMI boven de 25 of een vetplooi op de buik van meer dan 5 cm
  • Een spier- of bindweefselaandoening
  • Infectie of ontsteking
  • Kanker
  • Epilepsie

Tarieven


Wij adviseren om een kuur van zes opeenvolgende behandelingen te ondergaan in een tijdsbestek van drie tot zes weken.

De prijs voor een EMslimbehandeling van een half uur is € 50,- per keer. Dit kan zijn met 1 of 2 pads of de zitting.