RF Microneedling behandelingNaast onze geweldige dermapenbehandeling hebben wij ons assortiment uitgebreid met een sterkere variant de RF Microneedling.

RF Microneedling maakt gebruik van gouden naaldjes om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties dieper in de huid.

Door de micropuncties wordt de huid aangezet tot het activeren van het natuurlijke herstelmechanisme en celvernieuwing. Hiernaast zorgt de radiofrequentie voor de toevoeging van warmte, waardoor de productie van huidverbeterende eiwitten en enzymen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd worden.

Het resultaat van deze behandeling zal een gladdere en strakkere huid zijn.

Deze behadeling is voor veel verschillende huidproblemen in te zetten zowel op het gelaat als op het lichaam.

Er zijn drie verschillende soorten koppen voor het gezicht, de ogen en het lichaam. De koppen worden na iedere behandeling vernieuwd.

De instelling is per persoon, gebied en indicatie volledig aan te passen en de huid kan vooraf verdoofd worden met een crème.

Het resultaat van de behandeling wordt nog versterkt doordat wij voor ieder probleem de juiste serums in de huid brengen. Zo hebben wij een uitgebreide lijn van Dermedics, waaronder Mesolift voor het liften van de ouder wordende huid, Mesowhite voor de huid met pigment- en ouderdomsvlekken, Meso-acne om een vette, onrustige huid weer in balans te brengen, Mesocapil voor een gevoelige huid met couperose om deze te versterken en Meso HA+C om de droge, beschadigde huid te hydrateren en revitaliseren.

Hiernaast geruiken wij voor het lichaam onder andere de producten van Aesthetic Dermal zoals, Cellutrix tegen cellulite en Strimatrix tegen striae.

Deze behandeling is uitermate geschikt bij:

  • Huidverslapping
  • Rimpels en lijntjes
  • Vasculaire aandoeningen
  • Pigmentatie
  • Acne en acnelittekens
  • Striae
Een verslapte, vermoeide huid en een huid met rimpels en/of acnelittekens zal er al na één behandeling een stuk frisser uitzien.

Wij adviseren om deze behandeling in kuurverband te volgen. Een kuur kan bestaan uit 4 tot 6 behandelingen met een frequentie van een keer per maand. Hiernaast kan geadviseerd worden om de behandeling te combineren met andere behandelingen voor een nog beter resultaat.

Wanneer deze behandeling wordt gedaan ter behandeling van acne of acnelittekens komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar. U kunt dit terugvinden in de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Tarieven en acties


De behandeling voor het gezicht kost € 99,-
Voor de hals erbij betaalt u € 25,- extra en voor het decolleté € 50,-

De ogen kunnen worden behandeld met een aparte kop voor € 50,-

De ogen, de hals en het decolleté kunnen ook als losse behandeling gedaan worden.
Dan kost dit € 75,- per onderdeel.

Behandeling van striae op het lichaam kost € 99,-

De prijs voor behandeling van een enkel litteken kost € 50,-