HIFU LichaamsbehandelingSinds 2014 werken we bij Boldy al met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) op het gelaat, onze HIFU Facelift behandeling, en de laatste jaren krijgt het steeds meer bekendheid.
Onze klanten en wij zijn zeer tevreden met de resultaten van deze behandeling. Er vindt een duidelijke verstrakking plaats van de kaaklijn die niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar is.
Vanwege ons enthousiasme voor deze behandeling hebben wij een tweede HIFU-apparaat aangeschaft, waarmee wij niet alleen sneller het gezicht kunnen behandelen met maar liefst 11 rijen tegelijkertijd, maar ook het lichaam.

Met verschillende HIFU-koppen en Liposonix kunnen wij nu ieder gewenst lichaamsdeel verstrakken.

HIFU is een niet-chirurgische methode die de huid verstrakt.
Met deze therapie wordt via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven.  Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd. De huid doet na een HIFU-behandeling zelf het werk en verstrakt en lift verder in de weken na de behandeling tot wel 6 maanden erna.
Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor elke huidskleur.

Tarieven en acties


Voor een HIFU-behandeling van het lichaam kan je uitgaan van € 10,- per flits.
Een flits is in 11 rijen verdeeld over 12 vierkante centimeter. De kop is 4 x 3 cm.
Het kan raadzaam zijn om op verschillende dieptes te behandelen dus hetzelfde gebied met verschillende koppen, afhankelijk van de kwaliteit van de opperhuid.

De prijs van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied en dit zal tijdens de intake besproken worden.