IPL ontharenHeeft u ook genoeg van iedere dag scheren, pijnlijke harsbehandelingen en dure crèmes die veel beloven, maar weinig doen of wilt u af van ingegroeide haren en huidirritatie na het ontharen? Dan is dit voor u de oplossing.

Eindelijk een ontharingsbehandeling waarbij u definitief en ook nog betaalbaar van uw (over)beharing verlost kan worden.
Dus waarom nog scheren en harsen als u nu kunt overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en permanente manier van ontharen!

Beautystudio Boldy is gespecialiseerd in permanente ontharing door middel van Intense Pulse Light oftewel IPL of lichtflitsontharing voor hem en haar.
Wij werken met het allernieuwste SHR-apparaat. Het beste wat er op dit moment te krijgen is.
Wij werken al sinds 2007 met IPL en hebben uitgebreid vergelijkend onderzoek gedaan en diverse apparatuur getest, zodat we nu kunnen zeggen dat we de beste apparatuur in huis hebben.
Wij hebben recentelijk ons vierde SHR-apparaat aangeschaft en door de grote gekoelde kop is de behandeling nu echt pijnloos.
Met een niet te evenaren snelheid van wel 4 flitsen per seconde bent u snel klaar.

Na iedere behandeling bent u weken haarloos en na meerdere behandelingen definitief verlost van uw ongewenste haargroei.
Reeds duizenden tevreden klanten gingen u voor!


Gezicht
Heeft u last van overbeharing in het gelaat dan kunt u deze laten verwijderen met onze pijnloze Super Hair Removal machine met gekoelde kop.
De behandeling is gegarandeerd pijnloos en effectief, mits de haartjes voldoende pigment bevatten.
Harde en kleurloze haren op het gezicht verwijderen we daarom bij voorkeur elektrisch.
Een combinatie van IPL en elektrisch ontharen is ook mogelijk.
Blonde donshaartjes kunt u het beste elders laten verwijderen met hars, wax of touw.

Aangezien wij in het bezit zijn van de specialisaties elektrisch ontharen en ontharen met licht en laser, wordt ontharing van het gelaat veelal vergoed door uw zorgverzekering.
Check hiervoor even uw verzekeringsvoorwaarden.


De Behandeling (gezicht / lichaam)
Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats, waarin wij een anamnese afnemen en al uw vragen beantwoord worden.
Het gekoelde handstuk wordt op de te behandelen lichaamsdelen geplaatst en er worden lichtflitsen gegeven.
Het flitslicht wordt omgezet in warmte en wordt via het pigment in het haar naar de haarwortel geleid.
De haarwortel wordt door de warmte vernietigd, waardoor er geen nieuwe haar op die plaats terug zal groeien.

Omdat de haren in verschillende groeifasen zitten en je alleen de haren in de actieve groeifase (de anagene fase) kunt behandelen, zijn er meerdere behandelingen nodig.
Hoeveel behandelingen iemand nodig heeft, is van verschillende factoren afhankelijk zoals onder andere de kleur, de dikte en de haardichtheid van het haar, de kleur van de huid, de leeftijd van de klant en de hormoonhuishouding.
Tijdens het intakegesprek kan er een schatting gemaakt worden van het aantal behandelingen.

Na elke behandeling zult u na 10 tot 14 dagen het resultaat zien.
De haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, zullen dan vanzelf uitvallen.

De eerste behandelingen worden gegeven om de 6 weken (gezicht, oksels, bikini).
Hierna worden de tussenliggende perioden verlengd tot maximaal 12 weken.
Voor de overige lichaamsdelen is de tussenliggende periode langer, omdat op het lichaam de haren minder snel van groeifase wisselen, waardoor je elke keer zoveel mogelijk rendement van je behandeling zult hebben.

Tarieven en acties